Vattenläcka....

Vaknade igår morse och gick ner i köket. Framför spisen tyckte jag det kändes som en bubbla i plastmattan och när jag tryckte på den lät det som en blöt svamp!!! J*drans!!! Fram med kniven och skar upp mattan, jodå, där var det blött! Drog väck all matta runt diskbänken och bröt upp masoniten och nog var det blött allt!!! Det var som pölar att plaska i... *suck*
Nå, det visade sig att ett av rören in i köket läckte vatten och att trossbotten var sjöblöt...

Idag var försäkrings-killen hit och allt blir bra. Det kommer ju att bli kostsamt för oss iofs men vi skulle ju ändå nån gång rivit ut köket och gjort om. Allt under plastmattan ersätter försäkringsbolaget, alltså trossbotten, golvbjälkar och sen blir det väl spånskive-golv, iaf så länge. Resten får vi ta hand om... Så det blir väl med små små steg som vi bygger oss ett nytt kök.
Medans de ändå rotar i golvet så ska vi bekosta att flytta vatten och avlopp till framför fönstret där diskbänken ändå ska vara sen och så köper vi ett bänkskåp och en billig vask så länge och bygger från det... :-)

Men visst är det roligt att sånt här ofta händer före jul...

Nu ska jag börja packa ner grejor i köket, ha det gott vänner!!!

Kommentarer
Postat av: Anette

Åh, nej vad jobbigt med vattenskada. Det är ju aldrig lägligt men extra irriterande när det händer så här inför julen. Tycker synd om er.

Hoppas det blir bra till slut i alla fall och att det inte dröjer för länge innan ni får ordning på köket.Må så gott trots det blöta. Kram från Anette

2008-11-19 @ 17:36:38
URL: http://eddans.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0